Borrell håper på ny seier

Liverpools reservelag vant 3-1 over Chelsea i sin siste kamp. Nå håper trener Rodolfo Borrell på et lignende resultat når reservelaget er vertskap for Bolton i ettermiddag.

Seieren over Chelsea var årets første ligaseier for Liverpools reservelag. Rodolfo Borrell var meget godt fornøyd med den forestillingen, men advarer nå mot å undervurdere Bolton.

- Det var viktig å få en seier for oss, ettersom vi har spilt ganske bra uten å oppnå gode resultater tidligere i høst. Det er viktig at vi nå bygger oss opp på trening uke etter uke, slik at vi kan bli bedre, da vi har en ganske ung tropp, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har aldri lagt skjul på det faktum at å vinne er avgjørende for utviklingen til spillerne. Alle er lykkeligere etter en seier. Det faktum at seieren kom mot Chelsea, som har en strålende ungdomssatsing med flere høyt profilerte spillere, gjør at jeg er ganske godt fornøyd. Jeg synes vi spilte en fantastisk kamp.

- Bolton har gode tradisjoner og er konkurransedyktige, ettersom de har noen gode spillere. Det blir interessant å se hvordan våre spillere reagerer etter å ha slått Chelsea. Noen ganger kan navnet til motstanderen gjøre dine spillere mer fokuserte. Vi må respektere Bolton akkurat på samme måte, dersom vi skal klare å gjøre de riktige tingene i 90 minutter.

- Dersom vi fortsetter å prestere slik vi har gjort de siste ukene, vil vi ha en god sjanse til å få et godt resultat.

Det er nå nesten et halvt år siden Borrell tok over ansvaret for reservelaget, etter å ha ledet U18 på fortreffelig vis. Spanjolen innrømmer at jobben har vært ganske utfordrende til tider, men poengterer at målet er å utvikle spillere slik at de blir i stand til å spille for førstelaget.

- Det har vært vanskelig. Jeg visste det ville være en enorm utfordring med en så ung tropp. Dette er tilnærmingen klubben har valgt når det gjelder reservelaget, og jeg støtter den avgjørelsen 100%. Dette må være neste steg opp fra U18. Det eneste problemet er at de fleste andre klubber ikke tenker på samme måte, og vi vil kanskje slite mot lag med større og eldre spillere.

- Vi er her for å produsere spillere for førstelaget, og vi anser det vi gjør som den riktige tilnærmingen til den problematikken.