Borrell ser frem mot kveldens kamp

Rodolfo Borrell sitt U19-lag skal i kveld møte Wolfsburg på Anfield i NextGen Series. Det tyske laget har tapt sine to første kamper.

Liverpool U19 startet med 3-0 tap hjemme for Sporting Lisboa, men hevet seg mange hakk og knuste Molde hele 4-0 på Aker Stadion forrige uke. I kveld er det klart for gruppespillets andre hjemmekamp, når tyske Wolfsburg kommer til Anfield i kveld.

- Å vinne er alltid viktig for moralen til spillerne og for stallen, så det var en viktig seier mot Molde. Seieren har også hjulpet på trening, fordi alle nå er gladere og ser frem til denne kampen, sier Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Vi spilte en jevnt over en veldig god kamp, og det var godt å se at vi scoret fire mål.

- Anfield er et fantastisk stadion med mye historie, og det er fantastisk for oss å få spille der enda en gang. Jeg vet hva det betyr for guttene å få spille på denne stadionen. Det er en utrolig opplevelse for dem, og forhåpentligvis kan vi spille vårt vanlige spill.

- Dette kommer til å bli en tøff sesong for oss, fordi vi har et veldig ungt lag som alle kjenner til. Vi møter lag som er langt eldre i reservelagsligaen, og Wolfsburg har også noen rutinerte spillere i sin stall.

- Wolfsburg har absolutt alt å spille for. De har kanskje tapt sine to første kamper, men de spilte veldig bra mot Sporting Lisboa sist, før de tapte 2-1. Vi vet at de vant alt på dette nivået i Tyskland i fjor. De hadde noen spillere som har vært involvert med førstelaget som vil komme for å spille mot oss.

- Det er bra organisert og har kvalitet. Tyske lag har normalt fysisk store spillere, og de er gode på dødballer. Det kommer til å bli tøft, og en god test, men vi må være klar og ha selvtillit etter den gode kampen vår mot Molde.

- Vi må holde på filosofien vår om å spille på den riktige måten, og forsøke å ha suksess med det. Dersom vi kan spille slik vi vet at vi kan, så vil det være nøkkelen for denne kampen.

Jack Robinson og Jon Flanagan er med i førstelagsstallen, og det har gitt et par andre unggutter sjansen i turneringen.

- Det at noen spillere som kunne ha spilt er med førstelaget, har gitt spillere som Brad Smith og Ryan McLaughlin en sjanse, og de gjorde det veldig bra mot Molde. Det er godt for oss alle å se at Jon Flanagan og Jack Robinson er med førstelaget, fordi det er det som er hovedmålet vårt å få til, avslutter Borrell.

Kampen vil vises på LFCTV, med avspark kl. 20.00 norsk tid.