Brad Jones blir førstevalg i Derby

Manager Nigel Clough bekrefter at Brad Jones vil være deres førstevalg mellom stengene ut sesongen i Championship. Keeperen ser fram til spilletid etter en tung sesong på Anfield.

- Brad passer utmerket i forhold til hva vi var på utkikk etter, sier Nigel Clough hos Derby i dag. Den tidligere Liverpool-spilleren måtte agere raskt da Hull valgte å kalle tilbake sin utlånte keeper Matt Duke. Brad Jones vil dermed være på Pride Park fram til Championship avsluttes 7. mai.

- Han har erfaring fra Premier League, fra Football League, og ikke minst – erfaring fra store kamper. Vi har noen store kamper foran oss fra nå av og til mai, og han vil bli vårt førstevalg i de kampene.

- Jeg har savnet det å spille kamper, sier Jones til hjemmesiden til Derby County. – Det er hovedgrunnen til at jeg er her.

- Jeg visste hvordan situasjonen var da jeg reiste til Liverpool sist sommer, jeg visste jeg kom til å bli et andrevalg etter Pepe Reina.

- Jeg savner kamper og dessverre har ikke Liverpool gjort det noe bra i de hjemlige cupene denne sesongen, slik at det har blitt få muligheter.

- Det er spennende for meg å komme til Derby og jeg ser fram til å få en bra avslutning på sesongen. Jeg har sett på de gjenværende kampene og vi møter flere av topplagene under avslutningen, noe jeg ser fram til. Jeg kan nesten ikke vente og håper å kunne holde buret rent i noen av kampene.

Brad har etter nyttår også mistet plassen på benken til unge Peter Gulacsi. Derby ligger pr dags dato på 17 plass, og er ni poeng over nedrykkstreken i Championship.