Carra berømmer Martin Kelly

Jamie Carragher mener at ingen har vært bedre enn Liverpools unge høyreback siden Dalglish tok over. Dalglish har satt fart i LFC, mens scouseren ikke ønsker å kritisere Torres.

- Jeg tror kanskje det var det beste for alle at Fernando gikk, så lenge han ikke var hundre prosent innstilt på å være her, sier Carragher til Talksport.

- Vi har nå to unge og sulte karer som har kommet inn og har mye å bevise overfor Liverpool de nærmeste årene, og forhåpentligvis kan de begge være her det neste tiåret. Slik sett kan en være fornøyd med hva som har skjedd.

- Jeg ønsker ikke å kritisere Torres, vi kjøpte ham for rundt 20 millioner og solgte ham for 50. Ingen kan si at han ikke var en fantastisk spiller for Liverpool. Spillere bytter klubber og vi må akseptere det i dagens fotball, og heller nå bruke vår energi til å støtte våre to nye spillere.

- Kenny Dalglish har satt fart på alle i Liverpool FC. For øyeblikket bør vi være fornøyd med å ha sikte på topp seks, så får vi se over de neste ukene om vi kanskje kan komme nærmere lag som er blant topp fire eller topp fem.

- Selv begynte jeg å trene for fullt igjen sist mandag, og vil være fornøyd hvis jeg på noen måte kan bli involvert mot Chelsea.

- Han har vært fremragende, svarer scouseren på spørsmål om unge Martin Kelly. – Jeg tror han har startet alle kampene siden Dalglish kom inn og du må gi manageren kreditt for at han har gitt ham sjansen.

- En kan hevde at han har vært vår beste spiller, eller en av våre beste, i de siste kampene. Han har ikke minst bemerket seg med å komme framover og slå gode innlegg, slik som da Glen Johnson var frempå med en heading i 1.omgang mot Stoke.