Carra lengter etter neste sesong

Det har gått bare en drøy uke siden 2010/11-sesongen ble avsluttet, men Jamie Carragher er allerede lei av sommerferien! Nå teller han dagene til Premier League starter opp igjen i august.

-Jeg er skuffet over at sesongen er over, om jeg skal være ærlig.Jeg er klar over at vi ikke avsluttet sesongen særlig bra i de tosiste kampene, men de fire eller fem månedene forut for det varvirkelig morsomme. Vi gjorde det ganske bra, og du begynte å elskespillet igjen, sier visekaptein Carra til Liverpool Echo.

-Det var 18 vanskelige måneder før vi fant rytmen igjen. Når dusynes det er morsomt, ønsker du bare at sesongen ikke skal ta slutt.Jeg synes alltid det er vanskelig å skru av bryteren når det blirsommer. Jeg tenker allerede på neste sesong.

- Man fundereralltid på hvilke spillere klubben henter inn, og hvem somforsvinner. Og når terminlisten kommer ivrer du etter å finne uthvem du skal spille mot i den første kampen. Det tar aldri slutt.

-Folk tror alltid at vi spillere vet hvilke overganger som er påtrappene, men vi er akkurat som supporterne. Vi snapper opp litt herog der, fra ulike folk, akkurat som supporterne gjør. Vi håperselvsagt alle at vi skal jakte de beste spillerne, og få de hit. Mendette har jeg ikke noe med å gjøre. Det er opp til manageren ogDamien Comolli. Det er de som avgjør hvem som er gode nok. De vethva de gjør.

- Min jobb er bare å spille. Jeg vil væretilbake neste sesong, begynne med blanke ark og prøve å oppnåsuksess med Liverpool.