Carra og Kenny imponert over Meireles

Jamie Carragher og Kenny Dalglish er mektig imponert over volleyteknikken til Raul Meireles. Portugiseren gjorde sitt femte mål på de seks siste kampene mot Wigan i helgen.

- Det var Roy Hodgson som kjøpte Raul, men jeg tror vi skal gi Kenny et klapp på skulderen for at han har begynt å score mål, sier visekaptein Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Alle føler seg komfortable nå. Jeg liker ikke å snakke om fortiden, eller ikke vise noen respekt, men ting har blitt forandret til det bedre. Forhåpentligvis vil ikke lørdagens resultat bli gjentatt i de kommende ukene. Vi må begynne å vinne igjen så snart som mulig, er midtstopperens dom etter 1-1 mot Wigan på Anfield.

Dessverre for Carragher og Liverpool gikk de røde fra en sterk seier mot Chelsea til poengdeling mot Wigan for andre gang denne sesongen.

- Wigan ga oss hard kamp både på hjemme- og bortebane, og jeg synes de fortjente å få med seg ett poeng, selv om vi traff treverket to ganger.

- Etter å ha sett scoringen deres om igjen etter kampen, var det skuffende at linjemannen ikke klarte å ta den riktige avgjørelsen. Men slike ting jevner seg ut over sesongen, så forhåpentligvis får vi et offsidemål godkjent i neste uke.

- På plussiden kom Luis Suarez inn og så god ut. Vi er skuffet som ikke tok tre poeng på hjemmebane, sier Carragher.

Manager Kenny Dalglish er som Carragher mektig imponert over Raul Meireles sine prestasjoner den siste tiden. Portugiseren ga Liverpool ledelsen på et flott volleyskudd mot Wigan.

- Han må ha trent på dette siden han var guttunge. Det var et flott skudd. Så snart ballen var på vei mot ham visste jeg at han ville treffe mål, sier Dalglish til klubbens offisielle nettside.

- Han har en flott teknikk. Det var et supert skudd, men jeg er ikke overrasket over at han traff så godt. Jeg har sett han trene på det. Kanskje det er hans hemmelighet.

- Jeg vil ikke si at stemningen har sunket fordi om vi kun klarte uavgjort på hjemmebane mot Wigan etter fire strake seire. Men jeg vil påpeke at vi har fått som fortjent i de fire forutgående kampene. Jeg poengterte det før kampen, du får ikke flere poeng for å slå Chelsea enn for å slå Wigan. Vi har alltid klart å håndtere forventningene i denne klubben, og det vil vi greie nå også.