Carra spår lang karriere for Gerrard

Jamie Carragher tror at Steven Gerrard vil spille på øverste nivå i fem år til.

Carra vil lede Liverpool som kaptein i sesongens første kamper, i Gerrards skadefravær. Men midtstopperen håper at hans gode venn og lagkamerat snart vil være tilbake på banen og ta over kapteinsvervet igjen.

- Det er en ære å lede laget som kaptein, men sannheten er at jeg helst ville ha sluppet det, for i likhet med alle andre ønsker jeg å få vår kaptein tilbake i spill igjen, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Jeg snakker jevnlig med Stevie, og han er desperat etter å spille igjen. Jo raskere han er tilbake, jo bedre er det. Vi savnet ham mot slutten av fjorårssesongen, og det vil gi alle et løft når han er tilbake. Det vil gi supporterne et løft, og det vil gi de nye spillerne et løft, legger han til.

- De nye spillerne vil ha hørt så mye om ham, men de har ikke hatt muligheten til å trene sammen med ham ennå. Å få muligheten til å spille og trene samme med Stevie vil være stort for dem, og jeg er sikker på at han vil hjelpe dem i deres utvikling som spillere.

Gerrard har ikke figurert i kamp for Liverpool siden seieren over Manchester United på Anfield i mars. Han ble operert for en lyskeskade i april, men en infeksjon i dette området førte til at han måtte tilbringe forrige uke på sykehus, hvor han ble behandlet med antibiotika. Nå håper kapteinen å være tilbake i spill i løpet av september måned.

- Vi vil fortsatt ha mye i vente fra Steven Gerrard, forsikrer Carragher.

- Han er en av de beste spillerne i Premier League i løpet av de siste ti årene. Når vi får Steven tilbake på banen vil det være som å ha kjøpt en ny stor spiller. Han vil kunne spille i fire eller fem år til for Liverpool.

Carragher fryder seg ellers over at Luiz Suarez er tilbake på Melwood etter å ha gått til topps i Copa America.

- Jeg anser meg selv som en supporter, og som Liverpool-fansen elsker jeg Suarez. Jeg er så glad for at han er vår spiller, og jeg håper inderlig at han får enda en stor sesong.

- Jeg fulgte ham i Copa America, og han var strålende. Forhåpentligvis vil han ta med seg den gode formen til våre kamper. Klarer han det, vil han bli en av de beste spillerne i Premier League denne sesongen.

- De beste utenlandske spillerne leverer varene umiddelbart, og Luis har bevist at han tilhører denne gruppen toppspillere.