Carra tilbake for fullt på mandag

Jamie Carragher regner med å være tilbake i full trening på mandag, og mener det vil være opp til manager Kenny Dalglish om han kommer med på laget til Chelsea-kampen.

Liverpools visekaptein har stått over de to siste kampene grunnet en muskelskade i leggen.

- Jeg skal trene igjen på søndag, og på mandag får jeg forhåpentligvis trene sammen med de andre som er igjen på Melwood, uttalte midtstopperen til LFC TV i kveld.

- Dette er en grei tid å være skadet på, da du ikke må stå over så mange kamper. Så snart jeg er tilbake i trening sammen med resten av troppen regner jeg meg selv som spilleklar og tilgjengelig igjen, enten for startelleveren eller ved en plass på benken. Det er opp til manageren og trenerstaben hva det blir, la han til.

Carragher var gjest på Friday Night Live på LFC TV, og i tillegg til å gi en oppdatering på sin egen skadesituasjon, gjorde han også sine betraktninger rundt Englands privatlandskamp mot Spania i morgen. Blant annet synes han det er rart at Jose Enrique ikke er aktuell for det spanske landslaget.

- Jose har funnet seg veldig bra til rette. Det ser du på hans spill. Han går godt sammen med gutta, ler og spøker. Jeg er veldig overrasket over at han ikke er aktuell for det spanske landslaget. Du skjønner hvor sterkt deres lag må være, for jeg kan ikke komme på noen venstreback som har spilt bedre enn ham denne sesongen.

- Du lurer på hvem de har som venstreback, men dersom Jose fortsetter å prestere på det nivået han gjør, må han ha en sjanse til å komme med i EM-troppen til sommeren.

- Spania er et meget godt lag, men deres svake punkt er venstrebacken. Det er en posisjon det må gå an å kapre, og slik Jose nå spiller for en toppklubb, fortjener han en sjanse.

Carragher kommenterte også Pepe Reinas posisjon som benkesliter på det spanske landslaget.

- Pepe har vært med på å vinne ting med dem, og det gjør trolig at han holder ut benketilværelsen. Jeg terger ham alltid med å si at han ikke har vunnet VM! Han sang og danset akkurat som Joseimi gjorde i 2005, selv om han ikke var på banen i finalen. Derfor kaller jeg ham bare for Josemi nå!

- Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke får spille mer, men kanskje mediene i Spania legger press på landslagssjefen for å inkludere flest mulig spillere fra Barcelona og Real Madrid.