Carra tror på en lys fremtid

Jamie Carragher tror på en lys fremtid for Liverpool, uavhengig av om de røde klarer å ta igjen Tottenham og kapre femteplassen i Premier League eller ei denne sesongen.

- Det har vært noen ganger vi har trodd vi skulle ta igjen Spurs, og så har det vært noen ganger vi ikke trodde vi skulle klare det. Nå, etter de to siste kampene, tror vi det skal la seg gjøre igjen, sier midtstopperen til The Independent.

- Å oppnå det vi har oppnådd de to siste kampene med så mange skader og flere unge spillere på laget, lover bra for fremtiden. Akademiet vårt har blitt kritisert en del de siste årene, men ser man på de 15-20 siste årene kan det ikke være mange klubber som har produsert flere kvalitetsspillere enn Liverpool, fortsetter han.

- Hovedsaken er at spillerne er gode nok, ikke hvor de kommer fra. Men selvsagt tror jeg supporterne ønsker å se lokale spillere slå igjennom. Men kvaliteten på spillerne er det viktigste, og de unge spillerne som har sluppet til den siste tiden har vist at de har de kvalitetene som behøves. Forhåpentligvis kommer det flere slike spillere opp fra akademiet. Det er flott å ha dem på laget, og det sparer også klubben for penger.

- Vi fikk en dårlig start på denne sesongen, men vi har hatt progresjon nå mot slutten. Men dette er selvsagt ikke godt nok for Liverpool FC. Vi ønsker å bygge opp laget igjen. Klubben gjorde det svært godt på transfermarkedet i januar, og jeg er sikker på at de sikter mot å gjøre noe lignende til sommeren. Vi skjønner alle at femte-, sjette- eller sjuendeplasser ikke er godt nok for Liverpool.