Carragher glad for rask omveltning

Jamie Carragher roser klubbens ledere for hvor raskt de har tatt grep og fått Liverpool til å se ut som tittelutfordrer igjen. Under Benítez og Houllier gikk det steg for steg.

Liverpool har havnet med 6. og 7. plass i Premier League de seneste to sesongene, men i januar hentet Fenway Sports Group inn Kenny Dalglish som manager. Resultatene ble umiddelbart bedre, og i sommer har klubben vært svært aktiv på overgangsmarkedet.  Syv seniorspillere har blitt hentet inn. Jamie Carragher er svært spent på hva laget kan oppnå denne sesongen.
- Når en ny manager kommer inn, så bygger du normalt opp et lag. Du tar det steg for steg. Under Gerard Houllier og Rafa, selv om vi vant Champions League med Rafa, så det ut til å ta et par år før du følte at du ikke var langt bak topplagene, sier Jamie Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Måten vi nå har startet sesongen på og måten vi avsluttet forrige sesong på og de spillerne vi har hentet inn, jeg sier ikke at vi kommer til å vinne ligaen, men du føler at vi kan gi folk noe for pengene. Det har bare gått seks måneder. Det er det som gjør det spennende for meg. Jo raskere, desto bedre er det for meg fordi jeg blir eldre!

- Manageren, staben, eierne og Damien Comolli skal ha ære for forandringene og for å hente spillere. Vi har kvittet oss med noen spillere nå. Jeg er ikke sikker på hvor mange, men det har vært en stor omveltning av spillere. For øyeblikket ser det ut som det fungerer.

- I løpet av noen tøffe tider kan det føles som du er milevis unna der du ønsker å være for øyeblikket, men for tiden ser det ut til at vi er der, og vi ønsker å forbli der.

Liverpool har nå bra dekning i alle lagdeler. På overgangsvinduets siste dag ble Craig Bellamy hentet tilbake.
- Spillerstallen er veldig sterk, spesielt med Bellamy. Vi mistet Ngog, men vi har fire spisser igjen, noe du alltid ønsker deg. Vi har også fire midtstoppere, mange høyrebacker og også venstrebacker.

- Vi venter fortsatt på at Stevie skal komme tilbake på midtbanen. Vi har mange spillere der. Vi ser sterke ut over hele banen. Vi må være fornøyd med hvor stor spillerstallen er og hvor sterk konkurransen er.

- Det er spennende for spillerne. De seneste årene har vært vanskelige. Det er bare spilt tre eller fire kamper , men det har gått bra, og på slutten av forrige sesong gikk det bra. Vi skal nyte det fordi jeg er sikker på at det senere i sesongen vil komme tider når det ikke går så bra. Slik er fotball.

Resultatene og tilveksten av nye spillere øker stemningen i klubben. Carragher gir Kenny Dalglish mye av æren for at spillerne nå har mye selvtillit.
- Alle kan se hans reaksjoner når vi scorer. Han er slik på treningsfeltet hver dag, og det smitter over. Dere kan se at han elsker spillet. Det er flott å være rundt en slik person.