Carragher innrømmer dårlig takling

Jamie Carragher innrømmer at han satte inn en dårlig takling mot Nani, og uttaler at han er lettet over at Manchester United-spilleren ikke ble alvorlig skadet.

Taklingen som Jamie Carragher satte inn mot Manchester Uniteds Nani, i Liverpools 3-1 seier over erkerivalen på Anfield, ble en snakkis i mange dager etter kampen.

- Det var en forferdelig takling. Jeg ba gutten om unnskyldning etter kampen. Heldigvis var han tilbake i trening bare en uke etterpå, tror jeg, uttalte Carragher på Sky-programmet Goals on Sunday i går.

- Nani har vært en av de beste spillerne denne sesongen. Ikke bare hos Manchester United, men i hele Premier League.

- Jeg hadde akkurat skiftet posisjon til høyreback, og han hadde akkurat byttet side. Jeg er ikke dum. Jeg vet Fergie ønsket å sette meg under press. Så jeg tenkte jeg skulle komme så tett opp i ham som mulig. Han fikk ikke helt kontroll på ballen, og jeg trodde jeg kunne nå den, er Carraghers forklaring på taklingen han satte inn.

- Vi slo Manchester United, og det var en stor seier, men det som skjedde tok noe av glansen bort fra seieren når jeg så situasjonen på TV litt senere. Jeg snakket med Michael Owen noen dager senere, for å finne ut hvordan det gikk med gutten. Jeg var glad når jeg fikk høre at det gikk greit.