Carragher med britisk rekord

Jamie Carragher passerte i kveld Manchester United-spilleren Ryan Giggs i antall e-cupkamper. Liverpools visekaptein er nå den britiske spilleren med flest kamper i europeiske klubbturneringer.

Jamie Carragher ble byttet inn i 1-0-seieren mot Sparta Praha, og 33-åringen har dermed 137 opptredener for Liverpool i de europeiske klubbturneringene og flest av samtlige britiske spillere. Det er én kamp mer enn Manchester Uniteds Ryan Giggs. Carragher debuterte i Europa for mer enn 13 år siden, i en 2-2-kamp borte mot Celtic. Han har vunnet Champions League, UEFA-cupen og to UEFA Super Cup.
- Det oppsummerer hans bidrag til klubben. Han har vært en fantastisk tjener for klubben. Han er vært her siden han var cirka 12 år, så for ham å nå den bragden forteller mye om ham og også om suksessen klubben har hatt, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

I kveld erstattet Jamie Carragher en skadet Martin Kelly på høyreback
- Jeg vil ikke si at høyreback er hans favorittposisjon. Jeg forsøkte å gi ham en pause i kveld, men skadene forandret på det. Vi satte ham inn, og han fant seg til rette uten problem.

- Vi vel mye heller ham med oss enn mot oss. Han gjør ære på seg selv, klubben og fotballspillere generelt.