Carroll er et forventet hatobjekt

Kenny Dalglish antyder at han tror Andy Carroll kan vente seg mishagsytringer fra fansen til Newcastle, hvis rekordkjøpet fra nordøst spiller på søndag.

Kenny Dalglish har vært manager i både Liverpool og Newcastle, og hentet toppscoreren Andy Carroll fra sin gamle klubb i januar. Carroll får fortsatt behandling for sin kneskade, og de røde holder kortene tett til brystet i forhold til om man forventer at spissen kan bli spilleklar, men Dalglish antyder at hvis Liverpools nr. 9 kommer på banen kan han forvente å få klar beskjed fra bortefansen om hva de mente om hans exit til Merseyside.

- De vil gjøre hva de ønsker å gjøre, kommenterer Kenny til The Times om hva han tror reaksjonen blir fra de tilreisende i svart og hvitt. – Det vil ikke ta vekk hva han har gjort for klubben og det vil ikke fjerne hva klubben har betydd for Andy.

- På en noe merkelig måte er det et kompliment, hvis du får mishagsytringer betyr det at du må ha vært viktig for dem.

- Jeg er sikker på at da Newcastle kjøpte Alan Shearer ga de ikke fansen til Blackburn mye omtanke, men slik er fotballen. Jeg vet ikke hva som vil skje på søndag, men hvis du ikke får motbør fra dine gamle supportere da kan de ikke ha vært for skuffet over at du reiste. Jeg tror gutten forventer å få noen reaksjoner.

- Det er ikke noe som Andy har gjort som har overrasket oss, sier Dalglish videre om kjøpet av Carroll for £35M. – Vi visste hva vi fikk før han kom hit. Hva du ikke vet like mye om er hans personlighet, og hvis det er noe som har vært en positiv overraskelse er det hvilken personlighet han har.

- Han er virkelig en jordnær kar som av og til ikke synes å være klar over at han er en profesjonell fotballspiller, men det er fordi han er naiv og har beina solid plantet på bakken. Det er ikke ment som kritikk, det er ment som et stort kompliment.

- Vi kommer til å ta en faglig vurdering hvorvidt Andy er klar til å spille eller ikke på søndag. Hvis ikke vil det bli skuffende for ham, men han er ment å være her i fem år og han vil møte Newcastle igjen.