Carroll glad for scoring

Andy Carroll er glad etter å ha scoret sitt første mål for sesongen, og skryter av sin angrepspartner som var banens desidert beste spiller den timen han spilte. Adam glad etter to strake seire.

Andy Carroll scoret tre ganger på seks kamper i pre-season, men har gått målløs av banen i sesongens to første ligakamper mot Sunderland og Arsenal. I dag scoret han sesongens første obligatoriske mål, da han satte inn 3-0 med et flott langskudd.

- Det var fint å få den første scoringen. Vi spilte bra i dag, og alle guttene som scoret gjorde det bra. Jeg synes Exeter også presterte godt, så alt i alt var det en god dag for alle, sa Andy Carroll til Liverpoolfc.tv etter kampen.

- Det var viktig å komme ned hit og få et resultat. Vi visste alle at det kom til å bli tøft.

Det var Luis Suarez som sto bak forarbeidet før scoringen til Carroll. Den tidligere Ajax-spissen scoret et selv og satte opp de to andre målene i kveld.

- Han har vært glimrende. Alle vet hva han står for, og han viste det igjen i kveld.

Charlie Adam føler Liverpool fikk et resultat de fortjente etter å ha stilt et sterkt lag på St. James Park.

- Du kunne se at spillerne som spilte i kveld var her for å utføre en jobb, og vi gjorde det. Det var en vanskelig kamp, men vi viste Exeter respekt og gjorde jobben vår. Vi har gode spillere som vi vet vil spille bra sammen. Vi nærmer oss. Nå har vi to seire på rad og kan se frem til søndag.