Carroll har sett bra ut på trening

Fabio Capello har ikke vært fornøyd med Andy Carrolls form, men spissen har nettopp avlagt noen svært gode treningsøkter. Landslagssjefen synes 22-åringen må passe på levesettet sitt.

Fabio Capello utelot Andy Carroll fra Englands kamp mot Bulgaria på grunn av at han ikke var fornøyd med spillerens form. Den tidligere Newcastle-spilleren har derimot sett bra ut på trening den seneste tiden. Han forblir en viktig del av landslagssjefens fremtidsplaner.
- Andy har trent ba. Jeg har snakket med ham og fortalt ham at jeg er meget fornøyd. Jeg har sagt at han må gjøre det samme for Liverpool, sier Fabio Capello ifølge The Guardian.

Capello er også opptatt av at Carroll opptrer ansvarlig i hverdagslivet, og landslagssjefen har gitt ham noen råd.
- Hans levemåte er et problem fordi du må være forsiktig. Han er en viktig spiller, ikke bare for Englands lag, men også for Liverpool. Jeg tror han forstår hva han trenger å gjøre, sier Capello ifølge Sky Sports News.

Capello føler at en profesjonell fotballspiller bør drikke mindre alkohol enn en gjennomsnittlig person, men landslagssjefen benekter at han tidligere har sagt at Carroll konsumerer for mye alkohol.
- Jeg har aldri sagt det. Jeg kjenner ikke hans livsstil, men jeg har aldri snakket om dette. Hvis du ønsker å være en god spiller og en god sportsmann, må han drikke mindre enn det normale.

Capello fikk spørsmål om hva han har sagt til Carroll.
- Det er privat. Jeg har snakket med ham. Det var en privat samtale mellom to mennesker. Jeg tror han forstår mye. Han er ung. Vi må hjelpe ham og snakke med ham fordi han er en meget viktig spiller.