Carroll: - Jeg føler meg hjemme allerede

Rekordsigneringene Andy Carroll og Luis Suarez ble presentert på en pressekonferanse på Anfield tidligere i dag. Andy Carroll synes han har fått en flott mottagelse av supporterne.

Andy Carroll er overveldet over mottagelsen han fikk både utenfor Melwood mandag og på Anfield i går.
- Ja, det var en fantastisk mottagelse. Supporterne har vært storartet mot oss. Da jeg signerte på mandag –det var også stort. Det var cirka 100 supportere utenfor Melwood som ventet på at jeg skulle ankomme, sa Andy Carroll under presentasjonen på Anfield.

- Det har vært fantastisk å komme ned hit og få den mottagelsen jeg fikk. Jeg føler meg virkelig som hjemme nå. Jeg vet at det bare har gått tre dager, men velkomsten jeg har fått fra alle, hvor jeg holder til og på treningsfeltet, har vært flott.

- Nå er selvsagt ambisjonen å vinne saker. Alle tror vi kan klare det.

Carroll er den dyreste britiske spilleren gjennom tidene, men spilleren selv lar seg ikke påvirke av overgangssummen eller av det faktum at han har tatt over trøye nummer 9 fra Fernando Torres.
- Det var mange penger, men jeg er sikker på at jeg kan gjøre det jeg trenger for å bevise at pengene var verdt det. Jeg er her for å score mål og skape sjanser for laget, og det er det jeg kan gjøre.

- Tiden får vise. Jeg scoret mål i Newcastle, og det er det jeg ønsker å gjøre. Vi får bare vente og se. Selvsagt var Torres en stor spiller, men jeg må konsentrere meg om mitt eget spill og spille min fotball.

Han fikk igjen spørsmål om hvordan det var å forlate klubben fra hjembyen.
- Jeg har stor respekt for Newcastle. Det er laget mitt, det er mitt lag hjemme. Jeg kommer ikke til å prate om det som skjedde i Newcastle annet enn at mine venner og min familie fortsatt er der. Newcastle betyr mye for meg.

- Men jeg er i Liverpool nå, og det er det jeg må konsentrere meg om. Å komme hit til Liverpool har vært fantastisk. Mottagelsen jeg fikk på treningsfeltet og i går kveld var briljant for oss.

Carroll er for tiden uten med en lårskade
- Jeg jobber hardt i treningsstudioet med fitnesskarene på Melwood, og jeg må bare bli skadefri. Når jeg til slutt skal debutere med nummer 9, vil jeg innse at jeg er her og at jeg er her for å bli.

- Det er en lårstrekk. Det kommer til å ta noen uken. Vi får se hvordan det går.

Carroll hadde også en kommentar om Steven Gerrard.
- Han er selvsagt en flott kaptein. Han er en leder. Han bringer alle sammen, og jeg er sikker på at jeg vil komme godt overens med ham.

Carroll har vært involvert i negative utenomsportslige hendelser tidligere, men tro han er mer moden nå.
- Jeg føler meg klar nå. Jeg har kommet meg videre nå. Jeg føler at jeg har slått meg til ro. Jeg vet hva jeg har behov for å gjøre. Det er å konsentrere meg om fotball.

Luis Suarez ble hentet inn fra Ajax.
- Han har vist hva han kan. Han scoret og var livlig på banen. Det var flott å se det.