Carroll jobber med formen

Andy Carroll har vist fremgang de seneste kampene, og i går nettet han mot West Bromwich. Spissen innrømmer at han jobber hardt på trening for å forbedre seg ytterligere.

- Jeg jobber hardt på trening hver dag for å komme i bedre form. Jeg kan bare si at jeg gjør mitt ytterste for å komme tilbake der jeg var, sier Andy Carroll til The Times.

I midten av november spiller England privatlandskamper mot Spania og Sverige.
- Det ville være fint å bli involvert og også spille bra. Det ville være fint å få sjansen i en privatlandskamp. Jeg må bare jobbe hardt og få navnet mitt på lagoppstillingen her hver uke, og så se hva som skjer derfra.

- Det har vært skuffende å sitte på benken. Jeg har jobbet hardt for å få plass på laget, og jeg synes jeg har fortjent det. Jeg spilte bra i forrige uke, og selvsagt var det enda bedre å få en scoring.

Liverpool spilte uten Jamie Carragher og Steven Gerrard mot West Bromwich.
- Vi har to fantastiske spillere som vil komme inn. Uten de to var det vanskelig, men jeg synes vi spilte bra og alle smeltet bra sammen. Vi fikk de tre poengene vi trengte. De er store spillere, og vi trenger dem på laget. De har noen småproblemer, men folk har bevist i dag at de kan steppe inn.

Stewart Downing er sikker på at Andy Crroll bare vil bli bedre fremover.
- Andy har ikke spilt mye i det siste, men i de to seneste kampene har han vært strålende. Forhåpentligvis er hans selvtillit skyhøy, sier Stewart Downing.

- Alle spisser blir vurdert etter scoringer, og det er ikke noe annerledes for Andy. Jeg synes han har vært bra med i det oppbyggende spillet, men han har bare manglet den scoringen.

- Det var en ganske vanskelig sjanse, men han satte ballen ganske bra i mål. Det bare hjelper laget å ha Luis og Andy i form.