Carroll med til Tsjekkia

Andy Carroll blir med troppen til Praha. Dalglish om skadede spillere og unggutter. Returkampen både på Viasat Sport HD og Viasat fotball.

Andy Carroll tar på seg klubbdressen og blir med troppen til Praha i dag. Rekordkjøpet er imidlertid ikke aktuell for spill i den første kampen mot Sparta i Europa League.

- Han vil ikke bli vurdert til kampen, men vil bare for med for å komme sammen med resten av guttene. Jeg det bidra til at han føler seg som den del av dette, sier manager Kenny Dalglish til liverpoolfc.tv.

Angående skadene til Steven Gerrard og Daniel Agger, forklarer Dalglish at man ikke ønsker å ta noen sjanser.

- Det er ikke noe poeng i å være uansvarlige med noen spillere for øyeblikket. Hvis det kan skape et problem for dem er det bedre at vi er forsiktige.

Sjefen ønsker heller ikke å gjøre for mye ut av at man har tatt med en rekke unggutter i troppen, blant annet 16-årige Raheem Sterling.

- Alle guttene blir med, men flere av dem ville ha vært med uansett. Det er ikke noe disse guttene gjorde på mandag som overrasket oss.

Returkampen mot Sparta Praha, torsdag 24. februar, vil bli vist direkte både på Viasat Sport HD og Viasat fotball. Avspark er kl 19.00.