Carroll og Carra usikre

Kenny Dalglish var avventende i forhold til helsetilstanden til Andy Carroll og Jamie Carragher på dagens pressekonferanse. Om Clarke og McLeish. Ønsket Gerard Houllier god bedring.

- Vi må vente å se når det gjelder Andy Carroll og Carra, så Kenny om at mulighetene for at spissen og kapteinen kan bli klar til lørdagens kamp mot Birmingham. – Vi har en trening senere i dag og vil trolig vite mer etter den.

Det var det eneste manageren nevnte angående skadesituasjonen, og en kan da trolig lese mellom linjene at Glen Johnson og Martin Kelly fortsatt er uaktuelle for spill. Steven Gerrard, Daniel Agger og kanskje også Fabio Aurelio er ute for resten av sesongen.

- Du må spørre ham om det, var det heller kryptiske svaret på spørsmål fra Sky om det medfører riktighet at Steve Clarke har innledet forhandlinger om en ny kontrakt med Liverpool. – Som vi har sagt mange ganger tidligere, vi kommer til å fortelle om hva som skjer når vi har noe å fortelle. Manageren la i neste setning til at Clarke hadde hatt stor betydning i lagets fremgang siden nyttår.

- Birmingham gjorde det glimrende i Carling Cup denne sesongen, noe som kanskje har påvirket deres innsats i ligaen, mente Dalglish om lørdagens motstander. – Jeg tror likevel ikke de vil ha noe problem med å holde seg i Premier League, Alex McLeish har gjort en fantastisk jobb.

Dalglish ønsket Gerard Houllier god bedring. Han understreket at man ikke kjente så mye til situasjonen, men visste at den tidligere manageren i LFC ville få best mulig hjelp inkludert fra lege Mark Waller. Waller var mannen som var medisinsk ansvarlig på Anfield da Houllier ble syk og måtte opereres, og som nå er gjenforent med sin tidligere sjef i Aston Villa.