Carroll også en tilrettelegger

Carroll håper å hjelpe Liverpool til å vinne trofeer. Han ønsker ikke bare å bedømmes ut i fra antall scoringer. Han kan også skape sjanser for medspillere. Spissen trives med livet på Merseyside.

Andy Carroll scoret 11 ligamål for Newcastle før overgangen til Liverpool i januar. 22-åringen har til gode å nette for Liverpool på fem kamper, men mener han også har en nøkkelrolle i å skape sjanser for medspillere.
- Jeg begynte bra i Premier League. Jeg føler at jeg kan gjøre hva som helst. Jeg vil tro jeg kan skape mange mål og målsjanser. Jeg jobber hardt og  er ikke egoistisk foran mål. Hvis noen er i bedre posisjon, spiller jeg gladelig ballen, sier Andy Carroll til Four Four Two.

- Jeg tror jeg kan hjelpe Liverpool med å vinne trofeer. Hvor ser jeg meg selv om fem år? Forhåpentligvis spiller jeg for England og vinner trofeer med Liverpool.

Andy Carroll, som scoret sitt første mål for England mot Ghana i forrige, trives med livet på Mersesyside.
- Jeg har funnet meg et sted å bo, og jeg har funnet meg bra til rette. Mange av venner mine i Newcastle – Kevin Nolan, Joey Barton, Ryan Taylor – er scousere. Deres familier og venner var bestandig oppe i Newcastle, så de ble også vennene mine.

- Det er akkurat som å være hjemme. Det er mange likheter mellom byene, pg begge er lidenskapelig opptatt av lagene sine.