Carroll ser frem til å spille med Gerrard

Andy Carroll gleder seg til å spille sammen med Steven Gerrard ,og ser på overgangen til Liverpool som en frisk utfordring. 22-åringen vet å håndtere spill med trøye nummer 9.

- Liverpool er et umiddelbart trekkplaster, det er enormt, uttalte Andy Carroll på gårsdagens pressekonferanse.

- Kenny Dalglish er en flott fyr, en fantastisk manager. Jeg ser frem til å jobbe med ham.

- Newcastle var min hjemby, og jeg elsket den og fansen,

- Jeg kom hit for en ny utfordring, og jeg håper jeg kan klare det samme her. Jeg ønsker å elske fansen som jeg gjorde der oppe.

- I Newcastle var det flotte spillere. Her i Liverpool har dere Steven Gerrard som er fremragende, og det er det jeg ser frem til, å spille på en større scene, som i Europa.

- Jeg må konsentrere meg om Liverpool og alt annet vil da falle på plass. Hvis jeg blir tatt ut for England, er det flott.

- Men Liverpool er nummer én for øyeblikket. Jeg vet hva jeg kan klare. Folk kan si hva de vil, men jeg vil fortsatt gå ut og gjøre mitt beste.

- Det har vært meget stor forandring det seneste året: opprykk, få trøye nummer ni, bli tatt ut i Englands tropp og så komme til en av de største klubbene i verden.

- Det er veldig annerledes enn å spille i Championship. Det har gått så fort. Når jeg tenker på det, ser det ut til å være en veldig stor forandring.

- Dette er en stor mulighet for meg til å vise hva jeg kan gjøre. Jeg har vært i Newcastle hele mitt liv, men å reise fra folk jeg har kjent er en stor utfordring.

- Jeg sa det føltes som hjemme etter tre dager på grunn av velkomsten jeg fikk. Jeg kjenner mange her gjennom Joey og Ryan Taylor, så jeg har mange venner her nede som praktisk talt var i Newcastle hver uke.

- Min kjæreste er allerede her, så vi ser etter en plass å bo. Jeg ser frem til det.

Carroll er foreløpig den siste som har fått heltestatus på Tyneside av spillere med drakt nummer ni.
- Som supporter så jeg på Shearer. Det var trøyen (nr. 9) jeg ønsket å bære da jeg vokste opp. Så det var en flott følelse å få den. Jeg visste at nummer ni var ledig. Så jeg tenkte at jeg skulle gå inn og spørre etter den. Jeg hadde et par dager fri. De tok meg til side og ga meg den.

- Jeg vet at jeg kan spille fotball. Jeg vet at jeg kan score mål, så jeg vet at jeg kan håndtere rampelyset. Jeg føler ikke presset fordi jeg jeg har tro på meg selv at jeg kan score mål og skape em.

- Alle vet hva Newcastle-trøye nummer 9 betyr, og hva den betyr på Anfield også, med spillere som Fowler og Rush. Men jeg ønsker den fordi jeg vet at jeg kan håndtere det.

- Nå har jeg nummer 9 i Liverpool, noe som også er flott.

Andy Carroll ha aldri tidligere spilt på Anfield. Han var ubenyttet reserve i mai 2009.
- Jeg var på benken på Anfield da jeg var yngre, men Joey (Barton) ble utvist da jeg var på vei inn. Jeg sto klar til å komme inn, men ble henvist til benken igjen. Det var eneste gang.