Carroll tilbake i full trening

Andy Carroll, Raul Meireles og Fabio Aurelio kan alle være aktuelle for spill til søndagens kamp mot Tottenham. Martin Kelly fortsatt ute.

Det var positive nyheter Kenny Dalglish kunne nevne i en bisetning angående skadesituasjonen, på samme pressekonferanse hvor det ble bekreftet at han vil lede Liverpool også de neste tre sesongene.

- Andy er tilbake i trening, bekreftet manageren med hentydning om at den store spissen nå er tilbake for fullt igjen. En vil derfor forvente at Andy Carroll er med i troppen mot Spurs etter ikke å ha vært med til London og kampen mot Fulham.

- Raul (Meireles) er ikke så verst, fortsatte Kenny. – Fabio er også tilbake i trening. Vi tolker det dithen at i første rekke Raul Meireles vil være aktuell for spill på søndag, og at Fabio Aurelio også har en mulighet til å bli friskmeldt i tide til kampen som kan avgjøre hvem som blir nr.5 i årets Premier League. Meireles signaliserte at han måtte byttes ut tidlig i 2.omgang på Craven Cottage med hva som synes å være en hamstringstrekk, det samme Aurelio har hatt behandling for etter at han kastet inn håndkleet i kampen mot Arsenal.

- Martin Kelly vil neppe bli spilleklar. Han er også tilbake i trening, men ventes ikke å bli klar til denne kampen, la Dalglish til. Det har også tidligere blitt antydet at unggutten neppe får spille mer denne sesongen, i likhet med Steven Gerrard og Daniel Agger.

Det ble ikke nevnt noe om David N’Gog, som heller ikke var med i troppen mot Fulham med en skade.