Carroll ventes å starte

Liverpool Daily Post tror Kenny Dalglish er veldig fristet til å ha med Andy Carroll fra avspark for første gang mot Braga. Fabio Capello vurderer spissen til landslagsspill.

Spillere som Steven Gerrard, Martin Kelly, Fabio Aurelio og Jonjo Shelvey er ikke aktuelle til morgendagens kamp mot Braga, sammen med Luis Suarez som ikke er spilleberettiget. Daniel Agger ventes å være tilbake i troppen igjen etter å ha begynt å trene for fullt etter sin kneskade.

Det største spørsmålet er likevel om Andy Carroll får sin første kamp fra start etter å ha vært innbytter i de to siste kampene mot Manchester United og borte mot Braga.

De røde må snu 0-1 fra det første oppgjøret i Portugal og Liverpool Daily Post tror spissen som må spille med nr.29 i Europa vil starte på Anfield, selv om han trolig ikke vil være i stand til å fullføre 90 minutter.

Ifølge The Times ventes Englands landslagsmanager Fabio Capello på Anfield for å sjekke den fysiske tilstanden til Andy Carroll. Engelskmennene tar ikke ut sin tropp til EM-kampen mot Wales før på lørdag, og man tror at Carroll vil være i den hvis Liverpools rekordkjøp viser seg kampklar.

Kenny Dalglish vil holde sin pressekonferanse før kampen mot Braga kl 10.30 i dag på LFC TV online.