Chelsea planlegger nytt bud på Meireles

Chelsea planlegger å komme med et forbedret bud på Raul Meireles etter at Liverpool avslo åpningsbudet på £8M pluss Yossi Benayoun.

Ifølge Daily Telegraph kan Raul Meireles forlate Liverpool, og han har vært tilgjengelig for salg til £11M. Det sies at Liverpool heller ser at han forsvinner til utlandet fremfor en annen klubb i Premier League, og spesielt ikke til Chelsea. Det har også vært interesse fra Serie A.

Det antas at Chelseas fornyede interesse for Meireles har ført til at de har økt beløpet. Chelsea er ivrige etter å få til en avtale, og vil komme med nytt bud i penger.

Kilder har signalisert at Liverpool ikke ønsker å re-signere Yossi Benatoun. Spilleren ønsker å returnere til klubben han forlot for £5M forrige sommer. Israeleren vil nesten sikkert forlate Chelsea, og det er mer sannsynlig at han går til Lille. Det har også vært kontakt med Arsenal.

Meireles er usikker på fremtiden i Liverpool og om han befinner seg i planene til Kenny Dalglish. Liverpool har handlet inn en rekke nye midtbanespillere i sommer. Chelsea-manager Villas-Boas har bare jobbet litt sammen med Meireles i Porto, men det er gjensidig beundring mellom manager og spiller.