Clarke fornøyd med respons

Førstelagstrener Steve Clarke er glad for måten Liverpool kom seg over skuffelsen fra Europa League og slo tilbake mot Sunderland. Reservene får trene med gjenværende førstelagsspillere.

Liverpool har ofte slitt i kamper som har kommet etter opptredener i Europa denne sesongen, og i tillegg til en sen torsdagskamp mot Braga måtte en også døyve skuffelsen over å bli slått ut. Steve Clarke var dermed meget fornøyd med hvordan spillerne ga respons i Sunderland på søndag.

- Alle her var skuffet over at vi ble slått ut av Europa på et så tidlig stadium, men jeg synes spillerne greide å slå tilbake på Stadium of Light. Vi er veldig fornøyd med måten vi reiste dit og vant den kampen, forteller Clarke til liverpoolfc.tv.

- Det viser at spillerne er villige til å arbeide for klubben, og villige til å arbeide hardt.

- Når du får en slik fin seier vil du gjerne fortsette å spille, men vi visste om terminlisten og at det nå ble en pause, fortsetter skotten om et landslagsavbrekk som også gjør det vanskelig å få gjennomført skikkelige treninger.

- Det er samtidig en mulighet for oss til å få noen av våre skadede spillere tilbake før vi møter West Brom. April vil bli en vanskelig måned med flere tøffe kamper, men hvis vi kan ha en skadefri tropp ser vi fram til den utfordringen.

- Det er nå bare en liten gruppe med spillere som er igjen, noe som kan være vanskelig. I dag hadde vi seks spillere inne til trening, som igjen er en ideell mulighet til å involvere reservelagstroppen. Det gjorde at vi totalt var 17 stykker på dagens trening, noe som er bra og som vi vil gjenta i morgen. På torsdag spiller reservene kamp, slik at vi på torsdag og fredag må sørge for de seks som er igjen likevel får gode treninger.

- Det er alltid bra når du får mulighet til å involvere unge spillere på trening. Vi har sett så mange kamper med U18 og reservene som vi har kunnet, og dere har kunnet se at de unge spillerne har vist fremgang.

- Martin Kelly er et godt eksempel. Han har kommet inn på førstelaget og gjort det meget bra for oss. Vi har også gitt sjanser til noen av de andre unge spillerne, og John Flanagan har for eksempel vært involvert med førstelaget de to siste ukene.

- Vi har vist at det er en mulighet å ta steget fra juniorlag til reservelag og så til førstelaget, og det er meget viktig.