Clarke fornøyd med Suarez og Wilson

Steve Clarke er meget godt fornøyd med spillet til Luis Suarez. Tror spissen blir en fantastisk signering. Danny Wilson gjør fremskritt. Skotten fortjente en sjanse etter å ha imponert på trening.

Luis Suarez sto for målgivende til Glen Johnsons scoring mot West Ham. Steve Clarke er fornøyd med det han har sett av spissen så langt
- Jeg synes han har vært god, forteller Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Hans personlighet er god. Han har ikke fått helt tak på språket ennå, men han vet hva han er ute etter og hva han ønsker.

- Han jobber hardt på trening hver dag. Som dere ser på banen begynner han å finne seg til rette. Jeg er sikker på at han vil bli en fantastisk signering for klubben.

- For enhver utlending som kommer inn, og det har blitt vel dokumentert gjennom årene, tror jeg det tar litt lenger å bli vant til tempoet og forståelsen av det fysiske i Premier League.

- Luis lærer raskt. Jeg tror dere har sett det i hans opptredener så langt. Jeg tror han vil forbedre seg hele tiden. Kanskje vi må ut i neste sesong før vi ser det beste fra ham.

Andy Carroll og Luis Suarez kan bli spissparet på sikt.
- Ja, dersom det er det manageren velger, men det finnes selvsagt andre spisser.

- Jeg synes David Ngog kom inn i kampen i helgen og fikk stor innflytelse. Jeg synes han var god. Vi har også benyttet Dirk Kuyt som spiss, så det finnes andre muligheter.

- Carroll-Suarez er noe folk har snakket om siden januarvinduet, da vi hentet dem begge. Det vil vil fint å se dem som makkere en engang i fremtiden.

Danny Wilson har spilt Liverpools tre seneste kamper, og mot West Ham fikk han sin Premier League-debut. Steve Clarke mener 19-åringen har områder å forbedre, men er fornøyd med det forsvarspilleren har vist så langt.
- Han har gjort det bra for en ung gutt å komme inn på laget. Han har imponert oss på trening siden vi kom hit.

- Han har sett bra ut og fortjente sjansen på laget fordi han har jobbet så bra på trening.

- Vi har bedt ham om å spille venstreback, noe som er litt ute av posisjon for ham, men han har kommet bra fra oppgaven. Han besitter gode kvaliteter. Han er en god atlet, han er rask, meget god med ballen og spiller den bra.

- Han har selvsagt noe han trenger å jobbe med, men jeg tror de fleste unge spillere alltid har noe de kan forbedre. Faktisk har de fleste spillerne noe de kan forbedre.

- Så lenge kan fortsetter å konsentrere seg og jobber hardt på trening, er jeg sikker på at dere vil se en stor forbedring.