Clarke glad for økt konkurranse

Steve Clarke innrømmer at det ideelle er å ha to spillere i hver posisjon. Spillerervervelser gir større kamp om plassene. Gode spillere responderer på riktig måte. Spillerne skal ha æren for snuoperasjonen.

- Jeg tror toppklubbene hele tiden er ute etter å forbedre kvaliteten og bredden på spilerstallene ordi alle vet hvor vanskelig det er å vinne Premier League, hvor sterk ligaen er, sier Steve Clarke til Liverpool Daily Post.

- Hvis du kan ha to spillere av topp kvalitet i hver posisjon, er det flott. Hvis ikke må du hente opp noen yngre spillere. Mot slutten av forrige sesong synes vi klarte det veldig bra. Vi tok opp noen spillere og det vil gjøre oss godt for fremtiden. Hvis vi kan hente inn spillere av topp kvalitet, så er det også flott for klubben

- Siden vi kom inn i januar, har det vært et godt momentum, Vi mistet litt på slutten av sesongen da vi tapte våre to siste kamper. Vi har foretatt noen signeringer i sommer, og det er bra. Det øker konkurransen om plassene. Når du gjør det med gode spillere og de responderer på den rette måten, så forventer vi å være konkurransedyktige neste sesong, og fra begynnelsen denne gang.

- Det første vi forsøkte å gjøre var bare å friske opp litt. Vi foretok noen endringer i treningsrutinene og rutinene før kamp. Spillerne responderte bra. Vi begynte å vinne kamper og klarte nesten å beholde det momentumet til sesongslutt.

Clarke har fått mye ros for å ha fått Liverpool-skuta på rett kjøl igjen.
- Det er alltid hyggelig å få ros. Men det viktigste for meg er at jeg er den samme uansett hvor jeg er. Jeg har min stil og min karakter som jeg tar med meg på treningsøktene. Hvis spillerne ikke ønsker å gjøre det og ikke responderer positivt, så fungerer det ikke. Æren skal egentlig gå til spillerne. Jeg bare setter opp treningsøktene og de responderer.