Clarke håper på langtidskontrakt

Førstelagstrener Steve Clarke har, i likhet med manager Kenny Dalglish, kun kontrakt med Liverpool ut sesongen. Men skotten har som målsetting å sikre seg en langtidsavtale som trener i Liverpool FC.

- Jeg har kontrakt ut sesongen. Den gjelder ikke lenger enn det. Alle er klar over forutsetningene. Det er en korttidskontrakt, slår Clarke fast til Liverpool Echo.

- Det er opp til Kenny, Samme Lee og meg selv til å få dette til å fungere. Dersom folk ønsker at vi skal fortsette ut over denne sesongen kan det bare være bra for klubben, for da vil det bety at vi har vært relativt suksessfulle og folk mener at vi representerer veien fremover, legger han til.

- Skjer ikke det, får vi bare finne oss noe annet.

- Forhåpentligvis kan jeg oppnå like mye suksess som de tidligere skotske trenerne og managerne som har vært her. Kenny hadde en periode tidligere hvor han hadde stor suksess både som spiller og manager. Klarer vi å gjenskape noe av det, er jeg sikker på at alle vil bli meget godt fornøyd.

- I de siste kampene har folk allerede merket at laget spiller med litt mer energi, og vi håper det skal fortsette slik. Vårt mål er å snu trenden. Vi må både spille bra og få resultater.