Clarke om Adam og 6-3-seieren

Steve Clarke synes Charlie Adam kom godt fra det i 6-3-seieren mot Malaysia XI. Midtbanespilleren scoret sitt første mål for Liverpool da han nettet far straffemerket.

Charlie Adam (str.), David N’Gog (2), Maxi Rodriguez (2) og Dirk Kuyt scoret for Liverpool i 6-3-seieren mot Malaysia XI. Steve Clarke, som ledet Liverpool i fraværet av Kenny Dalglish, var glad på Charlie Adams vegne og så mye positivt i Liverpools andre preseason-kamp.
- Han spilte bra. Han fikk ekstra press ved å måtte ta straffesparket to ganger. Han klarte meget fint å beholde fatningen. Han hadde også noen fine ballinvolveringer og noen gode pasninger fremover. Vi vet at det er mer å by på fra flere av spillerne. Charlie Adam er en av dem som kommer til å bli bedre i løpet av pre-season, sa Steve Clarke til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Vi må være fornøyd med at vi scoret seks mål. Vi er skuffet over at vi slapp inn tre, men én av dem så ut til å være tre meter offside.

- Det var en god arbeidsøkt. Vi fikk jobbet med kondisjonen og det er det du forsøker å gjøre på dette stadiet. Vi har mye vi trenger å forbedre, men vi kan ta med oss mye positivt også.

Steve Clarke er utrolig fornøyd med lagets mottagelse i Asia.
- Vi har hatt en fantastisk tid. Folk i Kina og Malaysia har tatt godt vare på oss og gjort at vi har følt oss velkomne. Spillerne er litt slitne. De har hatt en lang treningsuke og spilt et par kamper. Vi er slitne og klare til å reise hjem, men før vi gjør det skal vi innom våre venner i Singapore og si hallo til fansen der.