Coady ser opp til duo

Conor Coady synes Jay Spearing og Jonjo Shelvey er god inspirasjon for ungguttene som drømmer om å ta steget opp. 18-åringen synes det var en fantastisk erfaring å få trene på Mewood.

Da Lucas Leiva måtte bæres av banen mot Chelsea med kneskaden som vil holde han ute for resten av sesongen, åpnet dette dørene for Jay Spearing og Jonjo Shelvey. Etter en reservelagskamp mot Sunderland, gikk Spearing rett inn på laget som møtte Fulham mandagen etter, men pådro seg et rødt kort. Samtidig ble Jonjo Shelvey hentet tilbake fra et strålende i til Blackpool, og fikk spilletid mot Queens Park Rangers forrige helg. Coady henter inspirasjon fra midtbaneduoen.

- Jay har vært fantastisk. Han er en toppspiller og en god gutt. Han hjelper deg gjennom kampen, og er et privilegium å ha på laget.  Det var fantastisk å ha han ved siden av meg mot Sunderland, sier Coady til Liverpoolfc.tv.

- Han er det perfekte forbildet for alle guttene som ønsker å lykkes og komme seg til Melwood, slik han har.

- Det var det samme med Jonjo, og det er flott at vi har førstelagsspillere som har vært involvert med reservene nylig, fordi vi lærer mye fra dem. Alle guttene gjør det bra uansett, men det skader ikke når de tar turen ned, fordi du kan plukke opp råd fra dem.

Forrige sesong var Conor Coady ubenyttet reserve borte mot Sparta Praha og i ligakampen mot Birmingham. Han har ikke vært involvert så langt denne sesongen, men håper å markre seg.

- Jeg har vært på Melwood noen ganger når de har behøvd spillere for treningsøkter. Når de ringer blir du alltid glad, fordi det er en fantastisk erfaring for hvem som helst å dra opp dit, ikke bare meg.

- Jeg forsøker bare å ta ett skritt av gangen når jeg er der. Jeg prøver å få med meg alt, og jobbe så hardt jeg kan. Å spille med de spillerne er høydepunktet den dagen.

- Jeg ønsker bare å fortsette å spille bra, og fortsette å utvikle meg. Det vil være fint å komme lengre i NextGen, og å gjøre det bra i reserveligaen. Jeg vil fokusere på det, og så får jeg se hvordan det går mot slutten av sesongen, og forhåpentligvis heve meg enda et hakk, avslutter 18-åringen.