Coady stolt over å bære kapteinsbindet

Conor Coady debuterte for England U19 med å lede laget som kaptein i går kveld. Det betyr at han har båret kapteinsbindet både for England U17, U18 og U19.

Den unge midtbanespilleren ledet England U17 til europamesterskap i sommer, og fikk senere bære kapteinsbindet for England U18 i en privatlandskamp mot Polen i november. Nå fikk altså Coady også ledet laget som kaptein i sin U19-debut mot Tyskland i går kveld.

- Jeg kunne nesten ikke tro det da Noel Blake fortalte meg at jeg skulle være kaptein. Det er et privilegium å bære kapteinsbindet uansett nivå. Men at jeg fikk gjøre det på U19-nivå gjorde det enda mer speiselt for meg. Jeg var oppriktig glad for at han ga meg denne æren, sier Coady til det engelske fotballforbundets offisielle nettside.

Selv om det ble ettmålstap mot tyskerne, var ikke Coady så alt for skuffet. Tyskerne stilte blant annet med sju av spillerne som hjalp dem å vinne U17-EM i 2009. England måtte på sin side håndtere fire forfall, enten grunnet skader eller opprykk til U21-troppen. Blant annet gjaldt dette kneskadde Jonjo Shelvey. Det førte til at Noel Blake stilte med et meget ungt lag, der flertallet av spillerne fortsatt holder U18-alder. Hele 13 spillere debuterte på U19-nivå.

- Jeg synes vi matchet dem veldig bra til tider. Vi jobbet hardt for å hindre dem å spille mellom våre lagdeler, og jeg synes vi klarte det. Alt i alt, til å være et lag bestående av 93-modeller og bare fire 92-modeller, synes vi spilte veldig bra som lag, sier Coady.