Coates linket til Anfield

Etter vinnermedalje og kåret til den beste unge spilleren i Copa America, er den høyvokste midtstopperen Sebastian Coates en spiller Liverpool vurderer.

Ifølge Rory Smith i Daily Telegraph har Kenny Dalglish blinket ut Coates som en kandidat til å styrke midtforsvaret. Liverpool er ventet å prøve å sikre seg en sentral forsvarer før transfervinduet lukkes om en drøy uke.

Coates spiller for Nacional i Montevideo og har de siste månedene gjort en lynkarriere. Han greide å komme seg med i troppen til Uruguay i Copa America, og debuterte i den andre kampen i gruppespillet mot Chile. Han var også med da avansement ble sikret mot Mexico i neste kamp.

Gult kort i begge gruppespillkampene gjorde imidlertid at 20-åringen måtte stå over kvartfinalen mot Argentina. I semifinalen mot Peru og i finalen mot Paraguay var han imidlertid tilbake, og ved siden av å være på vinnerlaget ble han altså også kåret til turneringens beste unge spiller.

Coates er 196 cm på strømpelesten og ifølge The Telegraph skal Liverpool ha godt håp om å sikre seg midtstopperen i overgang verdt om lag £12M før august er over.