Coates vil til Liverpool

Sebastian Coates blir sitert på at han gjerne vil spille for Liverpool og bli lagkamerat med Luis Suarez, og at alle parter nå er enig om en avtale.

I et intervju med avisen Ovación legger ikke Sebastian Coates skjul på at han gjerne forlater Nacional og reiser til Anfield, selv om han ikke helt tørr å utelukke at det fortsatt kan komme en sen henvendelse fra Manchester City. Han antyder at Luis Suarez nok uansett vil kunne være tungen på en vektskål som går i helrød retning.

- Ja, det er en klubb med en stor historie og tradisjon i engelsk fotball. I tillegg vil Luis Suarez kunne hjelpe meg med mye, svarer Coates på om han er fristet av tilbudet fra Liverpool.

- Tilbudet er akseptert av alle parter, slik at en kan hevde at avtalen er i orden. Jeg vil foretrekke Liverpool fremfor Manchester City, men må likevel vente og se om det kommer et sammenlignbart tilbud fra City. Jeg tror likevel det at Luis Suarez er der for å hjelpe meg vil være veldig viktig for meg.

- Jeg snakket med ham nylig og han sa at det ville bli fint om det kunne bli en spiller til fra Uruguay i troppen. Han har fortalt meg mye om klubben. Han er blitt en favoritt hos fansen og scorer mange mål. Han har også snakket med Kenny Dalglish og trenerstaben om meg.

Sebastian sier for øvrig at han nok vil savne det varme været om han tar turen til Merseyside, uten at det bekymrer ham. Han bekrefter at hans far, sammen med agenten Matias Pittini, har reist til Europa men ikke Liverpool for å forhandle på hans vegne.

Han vil gjerne fortsette å ha trøye nr.19, hvis den ikke er opptatt (Stewart Downing).