Cole kneskadet

Joe Cole har en kneskade, men kan bli klar mot Chelsea. Poulsen fikk et ryggproblem da han knytte skolissene under oppvarmingen i går. Carroll kan være i spill om to til fem uker.

Joe Cole var ikke med i troppen til gårsdagens møte med Stoke. Kenny Dalglish kunne på dagens pressekonferanse avsløre at midtbanespilleren pådro seg en mindre kneskade på trening denne uken, men han kan bli klar til møtet med sinforrige arbeidsgiver Chelsea.
- Joe Cole vred kneet litt på trening tidligere i uken. Vi vet ikke om han blir frisk nok til Chelsea-kampen. Det er ikke alvorlig. Han kan bli klar, men det er en sjanse for at han ikke blir det, uttalte Kenny Dalglish ifølge Liverpoolfc.tv.

Christian Poulsen skadet ryggen da han knytte skolissene under oppvarmingen før Stoke-kampen.
- Christian Poulsen var på benken mot Stoke, men jeg tror han prøvde å knyte skolissene og fikk en strekk i ryggen. Så vi ville ikke ta en sjanse, det kunne ha stivnet til. Vi fjernet ham og satte Danny Wilson på benken istedenfor

Andy Carroll jobber i treningsstudioet på Melwood og spiller når han er skadefri og klar. 22-åringen kan være tilbake om to til fem uker.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken