Cole og Shelvey byttet ut

Utlånte Joe Cole og Jonjo Shelvey ble begge tatt av banen i annen omgang, for henholdsvis Lille og Blackpool i kveld.

Lille tapte 1-0 for Inter på hjemmebane i Champions League gruppe B i kveld, og ligger dermed sist i gruppa med bare to poeng fra de tre første kampene. Joe Cole midtbrukte et par gode muligheter midtveis i første omgang, og hadde også en brukbar sjanse ni minutter før han ble byttet ut. Cole ble tatt av banen i det 75.minutt.

Jonjo Shelvey ble byttet ut etter 57 minutter da hjemmelaget foretok et trippelbytte på stillingen 0-0, da Blackpool vant 2-1 over Doncaster hjemme på Bloomfield Road. Shelvey rakk et brukbart skuddforsøk før han ble tatt av banen. Tidligere Liverpool-spiller Thomas Ince scoret begge hjemmelagets mål i denne kampen, etter å ha blitt byttet inn for Brett Ormerod. Det siste fire minutter på overtid. Blackpool er etter denne seieren oppe på 8.plass i The Championship, bare ett poeng unna play-off plass.