Cole scoret igjen

Joe Cole scoret i kveld for Lille da de slo Sedan i den franske cupen. Pacheco involvert i seier mot nyrike Malaga.

Lille har slitt i Champions League, men i hjemlig cup og serie gjør de regjerende franske mesterne det bra. I kveld spilte de cupkamp mot Sedan, og vant 3-1 hjemme. Joe Cole scoret kampens andre mål, og har dermed scoret i to kamper på rad.

Pacheco involvert
Dani Pacheco kom inn på stillingen 1-0 etter 48 minutter da Rayo Vallecano i kveld slo nyrike Malaga hjemme. Sluttresultatet i kampen ble 2-0, etter at Raul Tamudo doblet ledelsen. etter 69 minutter.

Rayo Vallecano ligger nå på 7. plass i La Liga. Overraskelseslaget Levante leder serien foran Barcelona og Real Madrid etter å ha vunnet syv strake.