Cole startet for Lille

Joe Cole spilte sin første kamp fra start for Lille, og fikk 74 minutter på banen i 2-2 oppgjøret hjemme mot Sochaux i kveld. 90 minutter for Stephen Darby. Peter Gulacsi på benken nok en gang.

Joe Cole gjorde en fin figur de første 45 minuttene mot Sochaux, men ble litt mer anonym jo lenger ut i matchen det gikk. Hjemmelaget tok ledelsen fire minutter ut i annen omgang, etter å ha dominert kampen frem til da. Men bare seks minutter senere fikk Lille en mann utvist, og Sochaux våknet til liv og utlignet til 1-1 fire minutter før Cole ble byttet ut. Bare fire minutter etter at Cole ble byttet ut, tok hjemmelaget ledelsen igjen på et billig idømt straffespark. Etter dette var Sochaux det førende laget, og fikk sin fortjente utligning i det 86.minutt.

I The Championship sliter fortsatt Peter Gulacsi benken. Veteranen Adriano Basso virker nå å være klart førstevalg der i gården, og holdt nullen da Hull slo Portsmouth 1-0 i dag.

Stephen Darby spilte som vanlig hele kampen for Rochdale. Det ble imidlertid tap 2-3 for Charlton hjemme på Spotland i dagens League One-oppgjør.