Comeback for Bellamy?

Den seriøse delen av den engelske pressen hevder at Craig Bellamy kan være på vei tilbake til Anfield, i Liverpools søken etter et rutinert angrepsalternativ.

The Guardian og Liverpool Daily Post er blant avisene som skriver at Kenny Dalglish skal være beredt til å hente den bereiste 32-åringen Craig Bellamy tilbake til Merseyside.

Liverpool har vært linket til rutinerte angrepsalternativer de siste dagene, og Bellamy kommer utvilsomt i den kategorien. Han er også en spiller som kan spille ute på flanken om så skulle behøves.

Waliseren er helt frosset ut hos Manchester City etter at han forrige sesong spilte på utlån i hjembyen Cardiff. City vil være på utkikk etter å låne ut eller selge spilleren som sies å ha en månedslønn i størrelsesorden £95000.

Avisene mener at Liverpool skal være villig til å gi Craig Bellamy en lukrativ kontrakt, enten permanent eller på lån, så sant han slippes vederlagsfritt fra Manchester.

Craig spilte i 2006-07 27 kamper og score syv mål for Liverpool, og var som kjent involvert i den famøse episoden hvor han slo til John Arne Riise med en golfkølle.