Comolli om arbeidsoppgavene

Damien Comolli ble i går forfremmet til ”Director of Football”, og forteller til Liverpoolfc.tv hvilket ansvarsområde han får i den nye stillingen.

- Den dekker ganske mye av alt ved fotballsiden. Selvsagt blir jeg ikke involvert i laguttaket eller treningene, det er managerens ansvarsområde. Det er i prinsipp daglig kontakt med manageren og hans støtteapparat. Det er også medisin og idrettsvitenskap, prestasjonsanalyse, spillerkontakt, reiseplanlegging, speiding og kontraktsforhandlinger. En stor del av det er The Academy, forteller Damien Comolli.

Damien Comolli har arbeidet for i Liverpool FC i noen måneder nå.
- Jeg trives virkelig i jobben, men uheldigvis har det til tider vært en ujevn periode. Vi har skiftet manager, hatt noen skuffende resultater som i forrige uke mot Braga og blitt slått ut av Europa League. Jeg trives virkelig, men det er nedturer i fotball, uheldigvis. Vi har hatt noen opp- og nedturer, men forhåpentligvis vil det bli mange oppturer i fremtiden.

Comolli har foretatt flere endringer etter sin ankomst, blant annet byttet førstelagsmanager.
- Jeg tror vi vet nøyaktig hvor vi ønsker å komme. På førstelagsnivå teller resultatene, og selvsagt også spillemåten. Resultatene er ofte en konsekvens av måten du spiller på. Vi måtte gjøre et skifte, noe som aldri er lett, spesielt når du må håndtere en du har et veldig godt forhold til og som er en veldig god person og en veldig bra mann. Det var en tøff avgjørelse av klubben, men vi har etterpå sett fremover og foretatt andre utnevnelser med nøkkelindivider, ettersom vi er ute etter å restrukturere klubben, noe vi sa vi skulle gjøre fra dag én. Vi ser definitivt fremover mot en lys fremtid.