County kjøper Darby til sommeren?

Notts Countys assistentmanager, Alex Rae, hinter om at Nottingham-klubben vil forsøke å kjøpe høyreback Stephen Darby fra Liverpool til sommeren. 22-åringen er for tiden utlånt til Nottingham-klubben, hvor han har gjort en solid figur.

Darby var først to måneder på lån hos Notts County før nyttår. Nå har han returnert til Meadow Lane på et nytt låneopphold ut sesongen. Han er for øyeblikket League One-klubbens førstevalg på høyrebacken, etter å ha danket ut lagkaptein John Thompson. Notts County har holdt buret rent i fem av de 12 kampene hvor Darby har figurert for dem.

- Han har vært briljant. Han er et eksempel på en god proff. Han har aldri sviktet oss, uttaler assistentmanager Rae til This Is Nottingham.

- Vi er henrykt over at han skal være her resten av sesongen. Han er veldig stabil, og en spiller som gir laget mye, fortsetter han.

- Han har fortsatt ett år igjen av kontrakten sin med Liverpool detter denne sesongen. Vi får se hva som skjer. Vi får vurdere det til sommeren, svarer Rae på spørsmål om det kan bli aktuelt med en permanent overgang til Notts County for scouseren.

- Hvordan han gjør det fra nå av og frem til sesongslutt vil selvsagt være en avgjørende faktor, avslutter Rae.