Crouch debuterer mot Liverpool

Manager Toni Pulis antyder at Peter Crouch blir den eneste av hans siste signeringer som spiller mot de røde på lørdag ettermiddag. – Liverpool får det vanskelig, sier Crouch.

I et aktivt transfervindu signerte Stoke Peter Crouch (£10M fra Tottenham), Wilson Palacios (£8M fra Tottenham) og Cameron Jerome (£4M fra Birmingham) på den siste dagen, 31. januar. Tidligere hadde man hentet inn de rutinerte midtstopperne Jonathan Woodgate (gratis fra Tottenham) og Matthew Upson (gratis fra West Ham).

Toni Pulis hinter til thisisstaffordshire.co.uk at det bare blir Crouch av de siste signeringene som spiller mot Liverpool på lørdag.

- Wilson (Palacios) har vært skadet slik at vi ikke er sikre på om han vil være spilleklar til lørdag eller om vi må gi ham et par uker til.

- Vi håper at Peter (Crouch) kommer i gang umiddelbart og gjør det glimrende for oss, og det samme gjelder for Cameron (Jerome). Cameron har imidlertid mistet mye av pre-season med skade. Han ligger derfor litt etter, men Peter er klar. Han kan ikke vente til lørdag, spesielt siden det er mot en av hans tidligere klubber.

- Luis Suarez har vært i full fyr, de har Andy Carroll som er et stort talent, Craig Bellamy har nettopp kommet fra Manchester City og jeg kjenner Stewart Downing fra England, slik at de har mange å velge i mellom, kommenterer Peter Crouch om helgens møte med Liverpool.

- De har styrket troppen, men det har også vi gjort. Hvis en ser seg om garderoben her er det også noen fantastiske spillere.

- Jeg vet som motstander at det er ingen som liker å komme hit og spille mot Stoke. Det er alltid en utrulig hard kamp å spille i, slik at vi må ha tro på at vi kan vinne kampen.

Hos Stoke er Danny Higginbotham og Ricardo Fuller langtidsskadet, mens “kastespesialisten” Rory Delap er usikker med en hamstringskade.

Dette var laget Stoke startet med i siste ligakamp mot West Bromwich: Begovic, Huth, Shawcross, Woodgate, Whelan, Wilson, Pennant, Whitehead, Etherington, Jones, Walters.