Dalglish berømmer innstillingen

Kenny Dalglish hyller spillernes innstilling etter 1-0 mot Chelsea. Spilte med tre bak for å få det beste ut av spillematerialet. Greit å la Suarez bli værende på benken. Intet nytt om egen fremtid. Ros til Meireles og Carragher.

Liverpool vant 1-0 mot Chelsea takket være scoring av Raul Meireles. De røde står nå med fire strake ligaseirer, noe som ikke har skjedd siden september 2009. De røde gikk opp på 6. plass på tabellen. Fernando Torres debuterte for Chelsea etter £50M-overgangen fra Liverpool. Kenny Dalglish var glad for at hans lag ikke ble distrahert av all forhåndsomtalen i media.
- Vi hadde en profesjonell tilnærming. Spillerne var fantastiske i oppbygningen til kampen og i deres bestemthet på å vinne kampen, uttalte Kenny Dalglish etter kampen ifølge Liverpoolfc.tv.

- Som denne klubben alltid har sagt, så er de viktigste personene de personene som er i Liverpool FC. Det er på den måten de tok fatt på kampen.

- Det er fire kamper på rad med å holde buret rent og 12 poeng. Alle som har noe støtte til Liverpool, vil være veldig glade for øyeblikket.

Journalistene lurte på om det som skjedde på transfermarkedet hadde gitt ekstra motivasjon.
- Vår drivkraft var å ta tre poeng, og det var det vi gjorde. Hva andre ønsker å gjøre med livet sitt, er helt deres valg.

- Jeg personlig kom hit for å ta tre poeng. Dersom Carlo Ancelotti hadde spilt spiss, ville jeg fortsatt ha ønsket meg tre poeng. Personalet og motstanderen er ikke viktig for meg. De eneste personene som er viktige for meg er de i røde trøyer.

- Vi har signert to fantastiske spillere: Luis Suarez og Andy Carroll. Vi ser frem til å se dem komme inn og spille, dersom de kan ta seg inn på laget! På måten guttene spilte på i dag vil det ikke bli lett for dem!

- Det var en hektisk dag på mandag. Jeg ser virkelig frem til resten av sesongen. Vi har hatt en flott uke.

Journalistene ønsket å vite hvorfor Kenny Dalglish igjen valgte å spille med tre midtstoppere.
- Jeg syns ikke det var utradisjonelt. Hva er utradisjonelt med det? Vi setter alltid opp laget for å tilpasse laget best mulig, men samtidig vil vi alltid utøve respekt for motstanderen og ta i betraktning hva de kan.

- Jeg tror spillerne trivdes med systemet. Jeg prøver ikke å være lur. Jeg prøver ikke å være et taktisk geni. Jeg forsøker å få det beste ut av spillerne.

- Det er fire kamper nå, og vi har spilt med ulike systemer og ikke sluppet inn mål. Det er ikke opp til systemet. Det er opp til dem og deres flotte stolthet, arbeid og fantastiske respekt for denne fotballklubben.

Luis Suarez ble sittende på benken hele kampen.
- Suarez er en fantastisk fotballspiller. Han fikk en flott start denne uken med en scoring. Vi ser frem til å få ham på laget mer regelmessig.

- Jeg synes det bare er riktig la ham få litt til tid å finne seg til rette, og han har fått det nå. Han er en glad, smilende gutt. Jeg er sikker på at han vil smile nå.

Raul Meireles har nå nettet i fire av de seneste fem kampene.
- Han er i god form for øyeblikket. Han kommer fremover for å støtte Dirk. Det er en meget vanskelig jobb for Dirk der oppe alene, og han løper utrettelig.

- Raul er meget god teknisk. Han har vært fantastisk etter at jeg kom. Som belønning for sitt harde arbeid og ferdigheter har han scoret noen mål.

Jamie Carragher var tilbake på banen for første gang siden 28.november. Visekapteinen fullførte 90 minutter.
- Det er som å få en ny spiller inn fordi han har vært lenge ute etter at han skadet skulderen mot Tottenham. Det er honnør til Carras formnivå, spesielt i hans alder. Han er ingen tenåring lenger.

- Hans hjerte, beslutsomhet og stolthet over å spille for fotballklubben lyste i gjennom i dag. Jeg tror ikke han vil føle seg så bra i morgen som han gjør i dag!

- Det var veldig viktig for oss å ha ham i forsvaret i dag for å snakke, oppmuntre og få folk i posisjoner. Han er en fantastisk ressurs for denne klubben.

Om egen fremtid hadde Kenny Dalglish lite å tilføye.
- Jeg gjør bare det jeg har sagt jeg vil gjøre: Komme inn for å hjelpe. Jeg vil aldri stå i veien for fotballklubbens fremgang, Jeg har ikke hatt en samtale utover den jeg hadde i begynnelsen. Det er slik det står i øyeblikket.

Liverpool er bare seks poeng bak Chelsea i kampen om en Champions League-plass.
- Vår ambisjon er å slå Wigan på lørdag. Hvorfor skal jeg forandre på måten vi har fulgt i alle mine år innen fotballen? Vi har neste lørdag mot Wigan å se frem til. Det høres gjentagende ut. Det kan høres kjedelig ut for dere. Men i mitt fotballiv har jeg alltid blitt fortalt å se mot neste kamp.

- Vi er på 6.plass, og det mye bedre. Jeg tror vi var på 12.palss da jeg begynte. Det er honnør til spillerne.