Dalglish berømmer ledelsesstrukturen

Kenny Dalglish berømmer ledelsesstrukturen som Fenway Sports Group har opprettet i Liverpool ved ansettelsene av Damien Comolli og Ian Ayre. Vil ta noen år før man kan bedømme arbeidet på transfermarkedet.

Liverpools eiere, Fenway Sports Group, forfremmet Damien Comolli til fotballdirektør og Ian Ayre til managing director i forrige måned. Kenny Dalgish jobber tett med Comolli for å identifisere transfermål til sommeren. Dette skjer til tross for at Dalglish ennå ikke har blitt ansatt som permanent manager. Ifølge The Guardian var Comolli og Ayre på Ewood Park mandag for å følge Blackburns midtstopper Phil Jones mot Manchhester City. I januar ble Andy Carroll og Luis Suarez hentet inn, men uruguayaneren sto også på blokka i Rafael Benítez’ siste år i klubben.

Uansett hvem som er manager i Liverpool, mener Dalglish at vedkommende kan samarbeide med en fotballdirektør. Klubben har som kjent gått glipp av flere transfermål de seneste sesongene. Skotten synes også at det må mer enn overgangene til Suarez og Carroll for å bedømme hvordan klubben har lyktes på transfermarkedet.
- Strukturen er bra nå, med Ian som managing director og Damien som fotballdirektør. Vi sa på den tiden at det var to flotte ansettelser av klubben, sier Kenny Dalglish til The Guardian.

- Når det gjelder overgangene, gjenstår det å se. Vi har fått inn Andy og Luis. De har gjort det meget bra, men det er bare to spillere. Vi må vente noen år før vi kan bedømme det, men det er klart det er to positive tilvekster.