Dalglish foran Stoke-kampen

Dalglish mener det er viktig å ikke ta av etter to seirer. Laget kan ha hatt godt av spillefri i helgen, men aldri fordel å være ute av FA-cupen. Spillerne må fortsette å jobbe hardt og vise besluttsomhet.

Liverpool står med to seirer og null baklengs på de to senste ligakampene før onsdagens møte med Stoke, og har tatt steget opp på 7.plass.
- Forsvaret blir sterkere med Carragher tilbake. Det er en stor bonus for oss, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv

- Hvert lag som har vært suksessfullt, har bygget grunnlaget på forsvaret. Samtidig er det scoringer som vinner kamper for deg, så vi må gjøre de riktige tingene over hele banen. Alle er forsvarere og alle er angripere. Hvis vi får spillet vårt i gang, har vi en mulighet.

Etter to strake serier er det viktig å ikke ta av.
- Vi er henrykte over å ha holdt buret rent i to av to kamper og ha to seirer på to kamper, men vi vet det er en lang vei å gå.

- Vi vet at vi tatt opp et betydelig antall plasser på tabellen, men vi vet at vi har større ambisjoner enn det. Vi ønsker å gå ut og gjøre det beste vi kan.

- Vi fikk belønning for det vi gjorde i Wolverhampton og det vi gjorde hjemme mot Fulham. Vi må fortsette å bygge videre på dette. Jeg er sikker på at de to resultatene ikke har skadet selvtilliten til noen, men vi ønsker ikke å bli revet med av den grunn heller.

- Det er en lang vei å gå. Vi har begynt positivt og vi må holde momentumet gående.

- Guttene så litt slitne ut på slutten av kampen mot Fulham, noe som er forståelig tatt programmet i betrakting. Mange glemmer at vi i den første av de fem kampene spilte i en time med ti spillere, så de har vært igjennom mye, men deres besluttsomhet og innsats for å ikke tape er fantastisk. Det er en flott start for oss, noe vi kan bygge videre på.

- Men vi synes ikke vi har gjort det vi er kapable til å gjøre. Vi kommer ikke til å legge ballen vekk og stoppe å gå gjennom prinsipper og besluttsomhet for å få resultater fordi vi har vunnet to kamper.

- Vi liker å ha vunnet to kamper, og det bør ta oss fremover. Når du trives med noe, så ønsker du å gjenta det. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste på onsdag.

Stoke er Liverpools neste motstander.
- Tony Pulis har gjort en fantastisk jobb. De spiller på den måten som passer dem best, og det er stor honnør til ham at han klarer å gjennomføre det.

- Det er mange fotballstiler som du kommer opp mot, men det er bare 100% besluttsomhet.

- Uansett hvilken stil du spiller mot og hvem du møter, så må man ha riktig mentalitet og innse at du må kjempe. I våre to seneste kamper kjempet vi og gjorde det bra mot ulike stiler. På onsdag møter vi en annen stil.

- Vi må bare kjempe og respektere lagene som vi møter. Vi vil respektere spillerne og managerne, men til syvende og sist er det opp til oss å få det riktig. Hvis vi kan konsentrere oss mer om oss selv enn motstanderen, så tror jeg ikke vi skal gjøre det så dårlig.

Liverpool hadde spillefri i helgen, mens Stork møtte Wolves i FA-cupen.
- Jeg vi aldri se på det som en fordel å være ute av FA-cupen. Men det har selvsagt ikke skadet oss ettersom spillerne har hatt mulighet til å hvile og trene.

- Om det kommer til å ha innvirkning på resultatet, gjenstår å se. Men selvsagt er spillerne i form nok til å klare kampene som vi ber dem om å spille

- Det er noen fantastiske sportsvitenskapsfolk her, utrolige fasiliteter og det er ingen grunn til at vi ikke skal kunne spille kampene som er satt opp på terminlisten. Vi bør være i god nok form.Jeg synes vi er nok bestemte på å spille kampene.

- Det er honnør til noen av spillerne på måten noen av dem har kommet gjennom kampene på nylig.