Dalglish fornøyd med avansement

Kenny Dalglish var fornøyd med hvordan spillerne hans spilte i 3-1 seieren mot Exeter i kveld. Glad for at flere har åpnet målkontoen, og for å gi flere spillere deres første minutter for sesongen.

Manageren gjorde åtte bytter i forhold til laget som startet mot Arsenal, og stilte med et overraskende sterkt lag med Luis Suarez i front mot League One-klubben Exeter i kveldens Carling Cup-kamp. Kenny Dalglish tok sin seier nummer 200 i alle turneringer som Liverpool-manager, og var fornøyd etter kampen.

- Det viktigste er innstillingen vår til kampen, og jeg synes vi startet den med riktig holdning. Dersom vi hadde kommet hit med en dårlig innstilling ville vi kun fått et skuffende resultat med oss. Jeg tror det er det som fikk oss videre. Vi hadde en veldig god innstilling, og mange spillere spilte for første gang denne sesongen, sa Dalglish på pressekonferansen etter kampen i følge Liverpoolfc.tv.

- Martin Skrtel, Danny Wilson og Jay Spearing startet alle for første gang, og Jonjo Shelvey kom inn som innbytter, så det var verdifull kamptrening. Jack Robinson fikk også en kamp.

- Vi sa før kampen at vi kom til å gjøre forandringer, men vi sa også at vi ikke kom til å stille med noe som kunne tolkes som respektløst ovenfor Exeter eller ligacupen. Vi er Liverpool Football Club, og vi vil forsøke å vinne hver kamp vi spiller.

Luis Suarez var igjen strålende, og scoret sitt tredje mål på tre kamper mens han satte opp de to andre - Andy Carroll og Maxi Rodriguez som begge scoret sitt første mål for sesongen.

- Ja, jeg er glad på Carroll sine vegne. Og jeg er glad for Maxi som også scoret sitt første for sesongen. Luis stikker av med oppmerksomheten litt med å score enda en gang, men det er strålende, spesielt for Andy som scorer sitt første med et så flott langskudd.

- Vi er fornøyd med Carroll. Han ville muligens kommet inn litt senere i kampen hadde det ikke vært for Raul sin skade, men han gjorde det bra da vi satte han inn.

- Han gjør ikke mange dårlige kamper, gjør han vel?, svarte manageren da pressen ville høre hans mening om Luis Suarez, som har vært involvert i alle Liverpools seks mål denne sesongen.

- Flanagan og Jack Robinson spilte veldig bra i fjor, og noen ganger er det vanskelig å følge det opp den andre sesongen. Danny Wilson var uheldig i fjor, fordi han fikk ikke spilt så mange kamper, men han spilte for Skottland i midtuken nylig, så vi vet at han er en god spiller. For oss er det viktig å ha gode unge spillere i stallen, men vi må også være forsiktige med hensyn til deres utvikling.

Dalglish ville ikke kommentere om det kom til å være mer aktivitet på overgangsmarkedet den siste uken før det stenger.

Nå sitter laget på flyet som skal frakte dem hjem til Merseyside, hvor man skal forberede seg til hjemmemøtet med Bolton lørdag kveld.