Dalglish fornøyd med Reina og få baklengsmål

Liverpool har scoret ni mål på de seneste tre kampene, men Dalglish er vel så tilfreds med at laget kun har sluppet inn ett mål på disse kampene. Pepe Reina har vist klasse mellom stengene for de røde.

Eneste målet Liverpool har sluppet inn på de tre seneste kampene er straffemålet mot Arsenal.
- Det er viktig for oss at vi ikke slipper inn mål, uttaler Kenny Dalglish ifølge Sporting Life.

- Det er viktig for Pepe (Reina), som har vært fantastisk de seneste månedene. Han har virkelig tatt kommando på sitt felt. Han hadde ikke like mye å gjøre i 5-0-seieren mot Birmingham som han har vært i andre kamper, men han var veldig trygg, og det hjelper oss.

- På keeperplassen og i resten av posisjonen på laget er det positivt over hele linjen.

Kenny Dalglish synes spillerne har vist fin fremgang siden han tok over i januar. - Jeg har aldri hatt noen forutinntatt idé om hvor raskt de ville tilpasse seg, så jeg kan ikke si at jeg er overrasket fordi jeg jeg aldri har tenkt på hvor lenge det ville gå.

- Jeg vet ikke hvordan treningene var her tidligere fordi jeg var ikke her. Jeg kan ikke angi endringene annet en skifte i personell. Jeg vet bare hva vi har forsøkt å gjøre siden vi kom inn, og vi har gjort det veldig bra.

- Jeg er mest fornøyd med måten spillerne har opptrådt på trening og hvordan de har kastet seg ut i det, samt hvordan de har støttet det vi har forsøkt å gjøre og hvordan de har stått bak staben.

- Belønningen de har fått ved hardt arbeid kan alle se, og det oppmuntrer dem. Totalt kan vi være fornøyd med hva vi har fått igjen. Man kan se at det man får til på trening gjøres på banen, men jeg vet ikke om det er fremgang eller ikke.

- Det er likevel en indikasjon på hvordan spillerne har gjort det og hvordan de har tilpasset seg forandringene og innsatsen de har lagt ned.

- De har fått som fortjent for det de har gjort. Hvis de fortsetter slik, er jeg sikker på at det blir flere belønninger.