Dalglish fornøyd med svar

Liverpools manager mente at hans gutter ga en ypperlig respons mot Brighton, etter en svak foregående kamp mot Tottenham. I en fortjent seier ga det også et løft å se Steven Gerrard tilbake.

- Jeg synes det var en fantastisk respons på hva som skjedde på søndag, slik at vi er meget fornøyd, forklarte Kenny Dalglish etter 2-1 mot Brighton og avansement til 4.runde i Carling Cup.

- Vi har total respekt for Brighton og hva Gus Poyet har oppnådd og ønsker dem lykke til videre, men du kan ikke si annet enn at vi fortjente å vinne kampen.

- Brighton har et godt lag som er bra organisert og har fart i seg. Vi måtte spille virkelig bra for å gå videre.

- Vi må håndtere Steven like bra som vi håndterer alle andre og vi ser nå fram til fortsatt fremgang for hans vedkommende, kommenterte Dalglish etter at hans kaptein var på banen for første gang på rundt seks måneder.

- Det var ikke aktuelt å være uansvarlige ved å la ham få for mange minutter, men det er fantastisk å se ham tilbake. Det har gitt alle løft da han lever og ånder for Liverpool Football Club. Du ønsker din talsmann tilbake slik at det er stort for alle, men spesielt for ham selv. Han har måttet gå igjennom mye.

- Han har måttet ofre mye, slik at det er en heder for ham og hele det medisinske personelle som har fått han så langt som dette så fort.