Dalglish frykter ikke dømmingen til Atkinson

Dalglish har ingen bekymringer med at Atkinson skal dømme dagens Merseyside-derby. Yorkshire-dommeren har vist ut 14 spillere siden starten av forrige sesong, og det er mer enn noen annen toppdommer.

Denne sesongen har Martin Atkinson delt ut 32 gule kort og fem røde kort, og det kan ligge deremd ligge an til mange kort på Goodison Park senere i dag.
- Jeg kjenner ikke Martin Atkinsons statistikk for røde kort, sier Kenny Dalglish til Liveprool Echo.

- Han dømte vår kamp borte mot Arsenal. Han viste ut Frimpong, men jeg tror ingen har noen klager på det. Hvis du ikke oppfører deg, kommer du til å bli utvist, alle vet det.

Hele 19 spillere har blitt utvist i de 38 tidligere Premier League-møtene mellom Liverpool og Everton. 10 av de røde kortene har kommet i de seneste 13 oppgjørene.
- Vi må bare kjempe så best vi kan uten noen intensjon om å få noen røde kort. Jeg kjenner ikke statistikken, men det pleide ikke å være mange utvisninger tidligere.

- Jeg tror de sendte ballen ut noen ganger! Jeg tror du straffes mer når du begår en overtredelse nå enn tidligere. Men det var ingen utvisninger i det forrige derbyet i januar. Fansen ønsker å se 11 mot 11 på banen.