Dalglish har fokus på Chelsea

Kenny Dalglish påpeker at Liverpool vil ha fokus på å opprettholde den gode formen i møtet med Chelsea uavhengig av hvilke spillere London-laget stiller med.

Fernando Torres kan komme til å debutere for Chelsea mot Liverpool på søndag, men Kenny Dalglish er mer opptatt å fortsette seiersrekken.
- Vi får vente og se hva som skjer, uttalte Kenny Dalglish på gårsdagens pressekonferanse angående muligheten for at Torres spiller på topp sammen med Didier Drogba for Chelsea.

- Jeg vet ikke hvem Carlo (Ancelotti) kommer til å velge. Frem til han går ut og forteller oss hvem han skal plukke, så blir det gjetting.

- Vi vil spille mot hvem det måtte være de stiller med på banen. Vi er viktigere enn enhver spiller de har. Vår ambisjon er å få så mye som mulig ut av neste kamp. Det er slikt jeg har blitt oppdratt. Jeg ser ingen grunn til å forandre på det. Hvis det var godt nok for to av de største britiske managerne som noen gang har levd, så tror jeg det er godt nok for meg å følge de samme prinsippene også.

- Vi har fått belønning for det harde arbeidet vi har lagt ned. Det har vært en vanskelig uke for dem også. Noen glemmer at de også har følelser. Det har stått mye om oss i avisene hele uken. Det gir en ekstra belastning på dem.

- Det er ære til dem at de har lagt det bak seg og la ned en så bestemt opptreden for å få et resultat mot Stoke.

- Vi er henrykt over innstillingen og tilnærmingen siden vi kom inn. Hvis vi fortsetter å jobbe hardt og tar poeng, vil vi få flere poeng til å ende høyere opp på tabellen. Det er alt vi forsøker å oppnå.

Liverpool står med tre strake seirer, og står nå foran møte med den regjerende engelske ligamesteren.
- Selvsagt blir det en vanskelig kamp. De fikk et flott resultat i Sunderland forleden dag. De har kommet igjen etter en periode hvor de ikke klarte å vinne. Men de er i gang igjen nå.

- De har et godt lag, men jeg synes ikke vi er så dårlige heller. De vil være like bekymret for oss som vi er for dem

- De har noen gode spillere. De er sterke, raske og beveger seg ganske bra. Vi kjenner til hva de har. Det er opp til oss å forsøke å gjøre det bedre enn dem den dagen.

- Tre seirer på rad med å holde nullen vil gi oss mye selvtillit.

- Chelsea spiller med en annen stil enn Stoke og Wolves. Det er en bortekamp, så jeg antar ansvaret ligger på Chelsea for å angripe.

- Men vi har også et ansvar, å kjempe så bra som vi kan. Vi kan bare reise dit og forsøke vårt beste. Vi må sørge for at vi er skikkelig forberedt, og se hvordan det går.

Kenny Dalglish trives i managerollen. Han føler at måten scoringene mot Stoke ble feiret på viser at klubben nå går fremover.
- Det er en fotballklubb som betyr svært mye for meg og alle mine familiemedlemmer. Jeg gjør bare det millioner av andre som bryr seg om klubben ville gjøre, og det er å forsøke å hjelpe dem. Hvis vi kan snu dette litt, forbedre vår ligaplassering og ha en rolle i fremtiden, så er det fint.

- Jeg trives. Det var meget tilfredsstillende for meg på onsdag, da vi scoret begge målene. Hver spiller feiret, og det er viktig for oss. Hvis vi har det bra i garderoben, så har vi bedre sjanse for å lykkes. Jeg synes det viste at garderoben er ganske forent.

Kenny Dalglish fikk spørsmål om Fernando Torres’ tilstedeværelse kan virke som ekstra motivasjon.
- Jeg tror spillerne ser frem til en batalje mot enhver spiller de møter. Etter at jeg kom hit, har de kjempet briljant mot hver spiller som har vært på banen for motstanderen.

- Jeg tror ikke det er noen vi ikke ville konkurrere mot. Våre spillere har ikke noe problem, og jeg tror de vil være konkurransedyktige uavhengig av motstander.

Journalister antydet at rivaliseringen med Chelsea nå er på høyde med den Liverpool har med Manchester United og Everton.
- Jeg har ikke hørt at det har blitt nevnt. Når man snakket om de såkalte topp fire, var Liverpool en del av det. Det var Chelsea også. De var alle rivaler. Alle på motstanderlaget er en rival som du konkurrer mot.

- Jeg har ingen rangering når det gjelder kamper jeg ønsker å vinne. Jeg ønsker å ta tre poeng i hver kamp. Etter min mening er vi viktigere enn motstanderen.

- Ja, vi må konkurrere mot lag som Man United, Chelsea, Arsenal, Tottenham og andre. Og vi vil forsøke å gjøre vårt beste. Men det finnes ingen spesiell motstander hva meg angår.

Dalglish kan velge å benytte Jamie Carragher far start. Scouseren var tilbake og satt på benken mot Stoke etter langvarig skulderskade.
- Han er henrykt over å være tilbake. Carra er en veldig sterk karakter. Han er veldig viktig i garderoben. Når han er frisk, er han også viktig på banen. For oss er det en bonus å ha Jamie Carragher tilbake i troppen.