Dalglish leder laget ut sesongen

Kenny Dalglish vil lede Liverpool i søndagens FA-cupkamp mot Manchester United på Old Trafford. Han vil fungere som midlertidig manager ut sesongen. Ian Rush assistent?

- Vi er henrykt over at Kenny Dalglish har takket ja til å steppe inn og lede laget i søndagens FA-cupkamp på Old Trafford, og også ut resten av sesongen, sier Liverpool-eier John Henry til Liverpoolfc.tv.

- Kenny er ikke bare en legendarisk fotballspiller, han var også den tredje i rekken av tre svært suksesfulle managere. Tre giganter. Vi er ekstremt heldige og takknemlige for at han har bestemt seg for å ta på seg denne oppgaven midt i sesongen, legger Henry til.

- Ingen som bryr seg om denne store klubben har vært fornøyd med hvordan sesongen har vært så langt, og vi har studert våre muligheter og vurdert grundig hva som er best for oss i tiden fremover. Kenny vil bringe med seg betydelig rutine til stillingen, og sørge for godt lederskap for resten av sesongen, uttaler styreformann Tom Werner.

OPPDATERT: Etter det vi erfarer er Ian Rush tiltenkt rollen som assistent. En annen som har vært nevnt i den sammenheng er Phil Thompson. Thommo er imidlertid på plass hos Sky Sports på Soccer Saturday i dag.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.